Een ervaren en gezellige autorijschool

Drie redenen waarom Hollandya de beste rijschool van Haarlem is!

Benieuwd waarom precies Autorijschool Hollandya tot een van de beste rijscholen van Haarlem gerekend wordt? Dan hebben we goed nieuws voor je: we hebben de drie belangrijkste redenen voor jou op een rijtje gezet.

Want tegenwoordig houden we nergens zoveel van als lijstjes. En dit lijstje bewijst wat ervoor heeft gezorgd dat wij niet alleen in Haarlem, maar ook in plaatsen als Heemstede, Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Bloemendaal als beste rijschool worden gezien.

Onze unieke aanpak tijdens onze rij- en theorielessen helpen je zonder stress richting het roze plastic te rijden. En dat is een ‘peace of mind’ waarmee auto rijden écht leuk wordt.

Benieuwd naar de drie redenen waarom je in Haarlem bij Autorijschool Hollandya moet zijn? Ga dan snel verder!

Rijlessen die echt gezellig zijn

Je moet het wel met enige regelmaat om je heen horen: de rijlessen van het overgrote deel van de rijscholen zijn saai, stressvol en verre van gezellig.

Onze rij instructeurs weten maar al te goed hoe veel rijscholen te werk gaan. Daarom hebben wij gekozen om onze rijlessen een andere, prettigere insteek te geven. Wij vinden namelijk dat je behalve een leerzame rijles ook wel wat plezier mag hebben. Dat wil zeggen dat je onze rij instructeurs altijd in een goed humeur kunt vinden en dat ze in zijn voor een praatje.

Of je nu een lastige tentamenweek op de planning hebt staan of dat je relatie zich in moeilijk water bevindt: jouw rijles bij Hollandya zal elke week weer een plezier zijn!

Eerlijke prijs voor ieder autorijles pakket in Haarlem!

Ook vinden wij dat jij voor een eerlijke prijs je rijbewijs moet kunnen halen. Haarlem is een stad waar enorm veel rijscholen veel te hoge prijzen rekenen terwijl het veel lager kan. Autorijschool Hollandya laat zien dat het ook anders kan. Daar hoef je geen ‘goedkope’ rijschool uit Haarlem voor te zijn.

Volg behalve je praktijklessen ook theorielessen

Wil jij niet alleen je praktijkexamen via Autorijschool Hollandya halen maar ook gebruik maken van onze kennis om jouw theorie examen te halen? Dan is onze theoriecursus precies wat jij zoekt!

Onze theoriecursus heeft een klassikale aanpak zodat jij altijd jouw vragen bij de instructeur kwijt kan. Doordat je ook vragen en antwoorden van andere leerlingen hoort, leer je nog sneller alles wat jij moet weten om vliegensvlug jouw theoriebewijs te scoren!

Bekijk onze rijlespakketten en tarieven en zie waarom wij de betaalbare beste rijschool van Haarlem zijn.