Een ervaren en gezellige autorijschool

Een ervaren en gezellige autorijschool in Haarlem vinden?

Ontmoet Hollandya!

Het feit dat je bij Autorijschool Hollandya uitgekomen bent, zegt eigenlijk al genoeg. Of het nu vanwege onze sterke theoriecursus of ons scherp geprijsde autorijles pakket is: in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal is Hollandya een voor de hand liggende keuze als het om je rijbewijs halen gaat.

Wij weten wat we moeten doen om voor een gezellige maar effectieve rijles te zorgen. Je wilt zonder twijfel zo snel mogelijk richting je rijbewijs rijden. En het liefst doe je dat zonder al te veel stress in de auto.

Daarom maken we onze rijlessen voor jou zo comfortabel mogelijk. Zodat jij op een gezellige maar verantwoorde manier je rijbewijs halen in plaatsen als Nieuw-Vennep, Heemstede, Haarlem of Hoofddorp.

Het halen van je rijbewijs was nog nooit zo makkelijk

We kunnen je wel eindeloos ervaringen van eerdere leerlingen met je delen. Het liefst laten we je gewoon kennismaken met onze eigen instructeurs. Tijdens een proefles ontdek jij of Hollandya de rijschool is die bij jou past. En we kunnen je verklappen dat dit waarschijnlijk zo zal zijn.

Onze aanpak is namelijk net wat anders dan wat je bij een andere autorijschool uit Heemstede of Haarlem zal tegenkomen. Wij doen er echt alles aan om iedere rijles leuk te maken. En dat heeft een grotere invloed op de snelheid waarmee jij je rijbewijs kunt halen dan je denkt.

Als enige autorijschool in Haarlem hechten wij oprecht waarde aan de gezelligheid en comfort van onze rijlessen. Vaak hoor je dat lessen bij een rijschool stressvol is en dat je continu op je fouten wordt gewezen zonder feedback te krijgen waar je echt wat aan hebt.

Fouten horen bij rijlessen. En wij vinden dan ook dat we dit op een leuke maar doeltreffende manier moeten kunnen brengen waar jij je wel fijn bij voelt.

Dit en meer zorgt ervoor dat lessen bij Autorijschool Hollandya een fijne ervaring is. Lessen hoeft geen straf te zijn!

Theorie examen halen? Vergeet ons niet!

Moet jij je theorie examen nog halen? Of heb je al eerder een poging zonder succes gewaagd?

Dan kunnen wij je helpen bij het behalen van je theoriebewijs. Middels onze effectieve theorie cursus werken we samen toe naar het behalen van jouw theorie examen. Aan de hand van een duidelijke uitleg, ruimte voor vraag en antwoord in combinatie met een klassikale aanpak is dat theoriebewijs binnen no-time gehaald!

 

Bekijk onze tarieven, kies je pakket en je kunt snel al je rijbewijs halen.