Rijschool Haarlem Noord of Haarlem Schalkwijk gezocht?

Rijschool Haarlem Noord

Rijschool Haarlem Noord of Haarlem Schalkwijk gezocht?

Hier zijn wij actief!

Of je nu voor je zoon of dochter een goede rijschool wilt vinden of dat je voor jezelf op zoektocht bent naar de beste rijschool van Haarlem: de kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kan je stoppen met zoeken. Je hebt met Hollandya namelijk de beste autorijschool van Haarlem (Noord, Schalkwijk en omgeving) gevonden.

Wij zijn actief in de volledige omgeving van Haarlem. Dat betekent dat je ook bij Hollandya terecht kunt als je woonachtig bent in Bloemendaal, Nieuw Vennep, Hoofddorp of Heemstede.

Graag helpen wij je om jou op een verantwoorde en gezellige manier je rijbewijs te laten halen. Middels onze ervaren rij instructeurs leer jij binnen korte tijd de fijne kneepjes van het auto rijden.

Meer weten over wat wij je te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Actief in Haarlem en omgeving

Bij Autorijschool Hollandya kan je behalve voor praktijklessen ook voor theorielessen terecht. Of je nu in Haarlem Schalkwijk, Noord of een van de onderstaande plaatsen woont;

  • Bloemendaal
  • Heemstede
  • Hoofddorp
  • Nieuw Vennep

Woon je in de buurt van Haarlem maar niet in een van de bovenstaande plaatsen? Neem dan contact met ons op en ontdek of ook jij bij ons kunt lessen!

Professionele aanpak met een glimlach

Veel rijlessen zijn tegenwoorden stijf en gevuld met stress. Doordat de rij instructeur zelf al gestrest overkomt – mogelijk het resultaat van een té druk werkschema – heeft dit een negatieve invloed op de leerling.

Jouw nieuwe rijschool in Haarlem Noord, Schalkwijk en omgeving pakt het anders aan. Doordat onze instructeurs met een glimlach op hun gezicht de rijles kunnen geven, is lessen bij Hollandya écht gezellig. Terwijl jij leert om correct auto te rijden is er altijd plaats voor een leuk gesprek.

Je voelt je altijd thuis in de lesauto’s van Hollandya. Dat garanderen wij je.

Theorie halen? Kies voor de theoriecursus van Hollandya!

Wil jij binnenkort jouw theoriebewijs halen of ben je op zoek naar ervaren rijschool die jou hierbij kan helpen? Dan helpen we jou daar graag bij!

Je kunt bij ons namelijk een theoriecursus volgen waar we je van A tot Z uitleggen hoe jij je theoriebewijs kunt halen. Dat doen we door diep in te gaan op de verschillende onderwerpen die je tijdens je theorie examen kunt tegenkomen, als gevarenherkenning en theoretische vragen.

Meer weten over onze praktijk- of theorielessen? Dan staan wij je graag te woord!

Bekijk onze rijlespakketten en start met rijlessen van Hollandya, rijschool haarlem noord.