Over ons

Over ons

Autorijschool Hollandya is een jonge maar ervaren rijschool. Dit heeft alles te maken met het feit dat de oprichter jarenlange ervaring heeft met het geven van rijlessen. Je wilt natuurlijk bij het vinden van de ideale rijschool allereerst dat je een ervaren instructeur in de bijrijdersstoel hebt zitten. En met Hollandya kan je op deze ervaring rekenen.

Of je nu kiest voor een enkele rijles, compleet autorijles pakket of een theoriecursus: als je in de omgeving van Haarlem een goede rijschool zoekt heb je met Hollandya de juiste rijschool gevonden.

Hoe wij te werk gaan

Alhoewel wij een goedkope rijschool uit Haarlem zijn, wil dat niet betekenen dat dit ook maar enige invloed op de kwaliteit heeft. Ons doel is niet voor niets om dé autorijschool te zijn waar je voor een eerlijke prijs kunt rekenen op uitstekende rijlessen waardoor je binnen korte tijd al in het bezit bent van een rijbewijs.

Dit maken we deels mogelijk door al onze leerlingen een theoriecursus aan te bieden waarbij jij je theorie in 1 dag kunt leren en halen. Wij zorgen ervoor dat je de volledige inhoud goed begrijpt en weet toe te passen. Dit heeft natuurlijk ook weer invloed op de slagingskans van jouw praktijkexamen waardoor je twee vliegen in één klap pakt!

Wij zijn actief in deze plaatsen

Behalve dat je kunt rekenen op de kwaliteit van Autorijschool Hollandya in Haarlem, zijn we ook in de omgeving van Haarlem actief. Zo kan jij je rijbewijs halen in onder andere;

  • Bloemendaal
  • Nieuw Vennep
  • Hoofddorp
  • Heemstede

Ook kan je natuurlijk gebruik maken van onze theoriecursus als je in een van de bovenstaande steden woonachtig bent. Hierdoor kan jij eenvoudig en snel jouw theorie examen halen middels een van onze klassikale theorie cursussen. Of je nu in Bloemendaal of Nieuw Vennep woont!